Terug naar aanbod
Corporate Places

Corporate Places BV
Artikel
WIJ LATEN HET GEBOUW VOOR JE WERKEN
Corporate Places (CP) is een deelplatform van en voor corporates. Binnen onze formule staat het delen van gebouwen, meeting rooms, assets en mobiliteit centraal. Als regisseur in het gebouw focussen wij ons op het beleven van meer flow wellbeing en passie. Corporate Places Utrecht Maart 2017 zijn wij met ons concept gestart in het voormalige Vitens gebouw nu FLOW buildings genaamd. Een top locatie aan de A2 vlak bij Utrecht met uitgebreide parkeer mogelijkheden. Via ons business centre op deze locatie faciliteren en managen wij de receptie, een sfeervol werkcafe met aanlandplekken, vergaderunits, training en project ruimtes, een Boardroom en een Grab to Go shop. Op de 1e en 8ste verdieping bieden wij dedicated desks, offices en een prachtig Auditorium aan. In the Basement tref je ons Experience Centre aan waar diverse multi functionele ruimtes te boeken zijn. Via de CP app en portal zijn al onze faciliteiten pay per use te boeken. Naast ons reguliere aanbod kun je ook leenauto's, e-bike's, catering, fitness yoga, mindfulness workshops, lezingen boeken. Als vaste huurders tref je o.a. Randstad, Tempo Team, Yacht, Mailprofs, Sparq, JMW, BMC, All Star Travel Group en Vitens aan in het gebouw. Van 25% leegstand is het gebouw inmiddels nagenoeg vol en heeft het een totale metamorfose ondergaan qua uitstraling management en services. April 2018 openen wij in de basement van het gebouw ons CP The Lab concept. Hier tref je onze Experience formule aan voor buitengewone bijeenkomsten en events.
8-2-2018
(Werk)ruimte
Flex Desk
Arbo werkplek met 2 in hoogte verstelbare buro's en buro stoelen. De unit bevindt zich in een afgesloten ruimte in het werkcafe. Deze is te bereiken via de hoofdingang van het gebouw. Koffie thee water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar bij de pantry in het midden.
Reactorweg, Utrecht
(Werk)ruimte
Werkcafé 6 persoons vergaderruimte
Diverse vergaderunits voor 6 personen in het werkcafe. Te bereiken via de hoofdingang van het gebouw. De units bevinden zich achter de receptie. Koffie thee water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar bij de pantry in het midden.
Reactorweg, Utrecht
(Werk)ruimte
Werkcafé 8 persoons vergaderruimte
Vergaderunit voor 8 personen in het midden van het werkcafe. Te bereiken via de hoofdingang van het gebouw. Koffie thee water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar bij de pantry in het midden.
Reactorweg, Utrecht
(Werk)ruimte
Werkcafé 12 persoons vergaderruimte
Vergaderunit voor 12 personen in het werkcafe. Te bereiken via de hoofdingang van het gebouw. De units bevinden zich links of rechts achterin het werkcafe. Inclusief TV trolly en flip-over. Koffie thee water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar bij de pantry in het midden.
Reactorweg, Utrecht
(Werk)ruimte
8 persoons vergaderruimte Etage 8
Vergaderunit voor 8 personen op de 8ste verdieping van het gebouw. Te bereiken via de hoofdingang met de lift in de hal. Koffie thee en water faciliteiten zijn gratis en verkrijgbaar in de keuken en de pantry.
Reactorweg, Utrecht
(Werk)ruimte
Noord 1 - 20 persoons vergaderruimte/projectruimte op de 1e etage
Multi funtionele ruimte aan de Noordzijde van het Flow building gebouw te Utrecht op de 1ste verdieping. Gelegen aan de A2. Voorzien van een 20 persoons vergadertafel, 12 bureau's, 2 stilte units, een pantry met eigen koffie/thee voorzieningen en eigen sanitair. Deze prachtig ruimte van 220m2 is ook voor langere periodes en projecten te boeken en naar wens te stylen. Hiervoor kan een afspraak met offerte op maak gemaakt worden op aanvraag. Vrij parkeren op het CP parkeerterrein (op basis van beschikbaarheid).
Reactorweg, Utrecht
(Werk)ruimte
Boardroom - 12 persoons executive vergader ruimte
De Boardroom is een executive vergader - lounge unit en is voorzien van: 12 persoons vergadertafel met luxe vergaderstoelen. 2 grote loungebanken 1 aparte receptie / bar faciliteit 3 treinzitjes voor aparte (werkgroep) faciliteiten TV trolly Flip-over Eigen toiletgroep Inclusief koffie water thee faciliteiten
Reactorweg, Utrecht
(Werk)ruimte
BASE -20 persoons vergader/loungeruimte
BASE is een unieke vergaderplek in de basement van het Flow building gebouw aan de A2 bij Utrecht. Ruime setting voor 20 personen Extra faciliteiten: Ruime loungehoek met eigen pantry, eigen koffie/thee voorziening, eigen sanitair. Extra: eigen douche faciliteiten. Geschikt voor vergaderingen workshops en trainingen.
Reactorweg, Utrecht
(Werk)ruimte
Office vanaf 20m2
Vaste kantoorunit vanaf 20m2 binnen een corporate omgeving. Als vaste bewoner word je gratis member van Corporate Places Deelplatform. Hierdoor heb je toegang tot onze app en onze reserveringsportal CP360.nl. Daarnaast mag je gratis gebruik maken van onze koffie en thee service op de locatie, heb je toegang tot het werkcafe en de Grab to Go shop en kun je vrij parkeren op ons terrein (op basis van beschikbaarheid). Vergaderunits en meetingrooms kun je pay per use boeken. Prijs: vanaf 20 m2 € 425,- per mnd excl btw. De kantoorunits zijn ongemeubileerd. Vanaf € 24 per maand (unit 20m2) kunnen wij een volledige kantoorinrichting verzorgen. Bezichtiging en offerte op aanvraag.
Reactorweg, Utrecht
(Werk)ruimte
Auditorium - 60 personen 8e verdieping
Het auditorium op de 8ste verdieping wordt omringd door metershoge glazen puien en biedt een prachtige city view over Utrecht. Afhankelijk van de opstelling plaats voor maximaal 60 personen. De unit is inclusief: beamer, speakers, spreektafel, flip-over, verduistering. Voor events is de unit ook als volledige stand alone locatie te boeken met een aparte entree, garderobe, toiletgroep en on demand catering / borrel. Bij groepen groter dan 40 personen prijs en event management op aanvraag
Reactorweg, Utrecht
Vervoersmiddelen
E-auto
Wil jij eens uitproberen hoe onze Corporate Places E-Golf rijdt? Onze E-Golf is onderdeel van een testrijders traject die wij in samenwerking met Muntstad (Dealer Pon Volkswagen), Gemeente Utrecht en Natuur en Milieu zijn aangegaan. Check voor meer informatie: https://www.detestrijders.nl/testrijder/corporate-places-utrecht/ Boek je gewenste dag en tijdstip. We nemen dan contact met je op over de mogelijkheden.
Reactorweg, Utrecht